Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum speelt ruim 60 minuten met 10 man tegen de koploper! FC Hilversum – Veensche Boys 0-2 (0-4)

tel. 035-6913766

FC Hilversum speelt ruim 60 minuten met 10 man tegen de koploper! FC Hilversum – Veensche Boys  0-2 (0-4)

Het heeft afgelopen week veel geregend, desondanks heeft onze grasmeester Eric Sackers zorg gedragen dat het hoofdveld goed bespeelbaar was.. Klasse Eric! Vooraf begroette onze speaker Hans Offringa onze gasten uit Nijkerkerveen en geeft de nodige wedstrijd informatie door. Deelt verder mede dat Peter van Breukelen uit Loosdrecht & Joop Snelling Berg (dit jaar 75 jaar lid van de FC) onze balsponsor zijn!Onze gasten werden door een grote groep sponsoren en supporters aangemoedigd!Kortom het was gezellig druk op de tribune op Sportpark Crailoo!Veensche Boys mocht van scheidsrechter Ruiz van Twiller om 2 uuraftrappen.. Beide teams zochten de aanval op en en in de 12e min. ontloopt Tom van Donselaar de buitenspel val en schiet de bal strak binnen0-1. Een counter van de FC liep vast op de hechtte verdediging. Het spel ging verder maar in de 30ste minuut imiteerde FC speler Abdullah Achaq een LAMA  en werd terecht met rood uit het veld gestuurd. Betekende dat zijn ploegmakkers ruim 60 minuten met 10 man verder moesten spelen! Ondanks een man minder de FC gaf voor de thee goed partij maar een ongelukkige actie binnen de 16 van Hartleyson Dometilla, en de scheids legde de bal bij ons op de stip, en Nassim Barkoki schiet vanaf 11 meter de ruststand op 0-2.Na de thee zagen wij dat de Groen Witten veelal op eigen helft werden terug gedrongen. De elf van trainer Erik Assink (oud speler en Jeugdtrainer geweest bij de FC) waren ook na de thee de de boven liggende partij. Maar regelmatig counterde de FC uit en Ryan de Jong en Rick v.d. Velden zagen hun schoten gestopt door doelman Jordy Deckers. Maar onze gasten wisten wel te scoren want Barkoki ging goed door en schoot zijn 2e treffer binnen 0-3..De strijd was gestreden en onze gasten vielen sterk aan en onze keeper Marco Schreyer roste nog een aantal schoten uit zijn doel maar de aanvaller van de koploper Tom van Donselaar kreeg ruimte om de bal binnen te schieten en bepaald de eindstand op 0-4.Al met hebben wij een sportieve wedstrijd gezien en onze verdedigers voorkwamen met hun optreden op zeker een aantal doelpunten en arbiter Ruiz van Twiller uit Zaandijk hield het kort. Bij ons werden Bito en Huijmans genoteerd wegens spelbederf en was er rood voor Achaq...De 3e helft was ondanks het verlies goed, de kantine zat vol met supporters en tijdens de 3e helft hebben we gezellig na gezeten met onze gasten en de scheids…

Opstelling: Schreyer, Roosendaal (Balal) Oliekan, Fokker, de Jong, v.d. Velden, Bito (Huijmans) Slager, Dometilla, Achaq, Verrips.

EDO (U)   - FC De Bilt  1-5

Komende zaterdag 27 april inhaal/ beker programma.zaterdag 4 mei VVA Achterberg – FC Hilversum   aftrap 14:30 uur.Sportpark VVA, Zuidelijke Meentsteeg 33, 3911 TD Rhenen